Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Notatnik Kuchenny - smaki całego świata

Kuchnia Brytyjska

Kuchnia Brytyjska

Kuchnia Chorwacka

Kuchnia Chorwacka

Kuchnia Włoska

Kuchnia Włoska

Kuchnia Francuska

Kuchnia Francuska

Kuchnia Grecka

Kuchnia Grecka

Kuchnia Szwedzka

Kuchnia Szwedzka

Kuchnia Filipińska

Kuchnia Filipińska

Kuchnia Indonezyjska

Kuchnia Indonezyjska

Kuchnia Tajska

Kuchnia Tajska

Kuchnia Meksykańska

Kuchnia Meksykańska

Kuchnia Libanu i Lewantu

Kuchnia Libanu i Lewantu

Kuchnia Turecka

Kuchnia Turecka

Porada tygodnia

Grillowanie / opiekanie papryki

Grillowanie czy też pieczenie papryk to sposób obchodzenia się z tym warzywa szczególnie popularny w rejonie morza śródziemnego. Upodobanie mają do tego m.in. Grecy, którzy grillowaną i obraną ze skórki paprykę mieszają z serem Kopanisti - tak powstaje tzw. Htipiti.