Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Ocet Daktylowy | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Ocet Daktylowy


Na Bliskim Wschodzie Ocet Daktylowy produkowany był już w starożytności. Najstarsze zapiski z Babilonii jakie o nim wspominają sięgają 5 tys. lat p.n.e. W praktycznie nie zmienionej postaci dotrwał do dziś. Ocet daktylowy wysokiej jakości charakteryzuje się ciemnym kolorem i bogatym, słodkawym smakiem. Niekiedy porównuje się go do włoskiego Octu Balsamicznego (używa się nawet określenia Daktylowy Ocet Balsamiczny), który traktowany jest jako substytut.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych