Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Potjevlesh | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Potjevlesh

Normandzki Potjevlesh to coś w rodzaju mięsa w galarecie, czy też auszpiku. Własny przepis na niego ma tu każdy tutejszy masaż i restaurator. Wspólną ich cechą jest jednak wykorzystanie co najmniej trzech rodzajów mięs. Poza tym doprawia się go niekiedy jałowcówką.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych