Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Ristet Laks (Łosoś grillowany) | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Ristet Laks (Łosoś grillowany)

Łosoś to narodowa ryba Norwegów, a grillowanie go czyli Ristet Laks to najprostszy sposób podawania. Nie stosuje się tu żadnych dodatków. Na ruszcie (ew. patelni grillowej) rybę zazwyczaj podpieka się mięsem w stronę żaru. Dlatego łososia można kroić w dzwonka. Przed położeniem na grill rybę trzeba nasmarować olejem i posolić.

Składniki: dzwonka łososia, olej, sól

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych