Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Rhubarb Sauce (Sos rabarbarowy) | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Rhubarb Sauce (Sos rabarbarowy)


Sos Rabarbarowy to znakomity dodatek do ryb – podobnie jak cytryna ma w sobie dużo kwasu. Anglicy szczególnie cenią go w towarzystwie grillowanej makreli.

Sposób przygotowania: Wszystkie składniki gotuje się po prostu około 5 minut. Później całość lekko zmiksować.

Składniki: duża garść cienko posiekanego rabarbaru, 4 łyżki cydr, szczypta imbiru

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych