Makarony i Kluski
- Bavette (makaron)
- Bigoli (makaron)
- Bami / Bakmi
- Bucatini (makaron)
- Cannelloni (makaron)
- Capellini (makaron)
- Casarecce (makaron)
- Cavatelli (makaron)
- Cheiropoiita Macaronia (makaron)
- Chianciarelle (makaron)
- Chorba (makaron)
- Corzetti (makaron)
- Crozets de Savoie (makaron)
- Farfalle (makaron)
- Ferretti (makaron)
- Fettuccine (makaron)
- Fenesecchie / Fusilli pugliesi (makaron)
- Fideo (makaron)
- Fleky / Fleckerl
- Fusilli (makaron)
- Fuži
- Garganelli (makaron)
- Gnocchi (kluski)
- Hilopites / Chilopites (makaron)
- Kesme / Kespe
- Lasagne (makaron)
- Linguine (makaron)
- Maccheroni (makaron)
- Maccheroni alla Chitarra (makaron)
- Maccheroni al Rintrocilo (makaron)
- Maccheroni della Ceppa (makaron)
- Mafaldine (makaron)
- Makaron Ryżowy
- Makaron Sojowy / Celofanowy
- Manfrigoli (makaron)
- Mariconda (kluski)
- Mee / Mi / Mie / Hokkien Mee (makaron)
- Mee Suah
- Misua / Miswa (makaron)
- Mostaccioli (makaron)
- Nawasar (makaron)
- Orecchiette (makaron)
- Orzo (makaron)
- Pâtes d’Alsace (makaron)
- Paccheri (makaron)
- Pacchioche (makaron)
- Pancit / Pansit (makaron)
- Pancit Canton / Pancit Mian
- Pancit Estacion
- Pancit Luglug
- Pancit Miki / Mi Xau (Makaron Szanghajski)
- Pancit Sotanghon (Makaron Celofanowy)
- Pan Mee
- Pappardelle (makaron)
- Passatelli (makaron)
- Pastina (makaron)
- Paštrovski Makaruli
- Penne (makaron)
- Pici (makaron)
- Piccage (makaron)
- Pizzoccheri Bianchi (kluski)
- Putu Mayang (makaron ryżowy)
- Quadratini (makaron)
- Reginette (makaron)
- Rigatoni (makaron)
- Sagne (makaron)
- Soun (Makaron Sojowy / Celofanowy)
- Spaghetti (makaron)
- Strichetti (makaron)
- Strangozzi (makaron)
- Strascinati (makaron)
- Strozzapreti (makaron)
- Šurlice
- Tagliatelle (makaron)
- Tagliolini (makaron)
- Tajarin (makaron)
- Titlou (makaron)
- Tonnarelli (makaron)
- Trahana (zacierki)
- Trenette (makaron)
- Triid (makaron)
- Troccoli (makaron)
- Trofie (makaron)
- Vermicelli (makaron)
- Yee Meen (makaron)
- Zeppole (makaron)
Pierogi
- Agnolotti del Plin (pierożki)
- Agnolotti Pavia (pierogi)
- Anolini (pierogi)
- Barbagiuai (pierożki)
- Cappelletti / Cappellacci (pierogi)
- Casoncelli (pierogi)
- Casunziei (pierogi)
- Cjarson (pierogi)
- Fiadone (pierogi)
- Marubini (pierogi)
- Ravioli (pierogi)
- Ravioli du Dauphine / Ravioli du Romans (pierogi)
- Scarpinocc (pierogi)
- Schlutzkrapfen (Pierogi z serem i szpinakiem)
- Tirtlan / Titlen (pierogi)
- Tortelli (pierogi)
- Tortelli Cremaschi (pierogi)
- Tortelli d’Erbetta (pierogi)
- Tortelli di Patate (pierogi)
- Tortelli Piacentini (pierogi)
- Tortelli Verdi (pierogi)
- Turtei Cu Cua (pierogi)
- Tortellini (pierożki)
- Tortelloni (pierożki)
- Žlikrofi (Pierogi z ziemniakami)