Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Waterloo | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Waterloo

Receptura na ten miękki angielski ser wywodzi się ponoć z gospodarstwa samego księcia Wellingtona, czemu zresztą zawdzięcza swoją nazwę. Waterloo produkuje się podobnie jak Brie z niepasteryzowanego mleka krów rasy Guersney. Podczas trwającego od czterch do dziesięciu tygodni dojrzewania obleka się w białą skórkę.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych