Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Agrì di Valtorta | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Agrì di Valtorta


Agrì di Valtorta to rodzaj sera produkowanego w lombardzkim Valtora, w prowincji Bergamo. Jest to ser świeży wytwarzany z pełnotłustego surowego mleka krowiego ewentualnie koziego z dodatkiem serwatki z poprzedniego dnia. Formowany jest w małe walce i po odsączaniu, dosalaniu oraz ugniataniu leżakuje od 8 do 15 dni.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych