Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Fegato dolce | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Fegato dolce


Fegato dolce to rodzaj włoskiej wątrobianki wywodzącej się z L’Aquilli (region Abruzji). Co charakterystyczne jest ona przygotowywana na słodko. Wątroba i inne podroby są w jej przypadku przyprawiane nie tylko solą i pieprzem, ale również miodem, kandyzowanymi owocami, piniolami oraz pistacjami.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych