Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
L’amaro al radicchio rosso di Treviso | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

L’amaro al radicchio rosso di Treviso


L’amaro al radicchio rosso di Treviso to dość niezwykła nalewka rodem z Treviso. Przygotowuje się ją bowiem na bazie słynnej tutejszej czerwonej cykorii Radicchio. Późne gorzkie odmiany tego warzywa najpierw przez dwa miesiące macerują się w alkoholu, po czym są wyrzucane, a płyn destylowanu i butelkowany.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych