Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Pecorino di Castel del Monte | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Pecorino di Castel del Monte


Pecorino di Castel del Monte to bardzo popularny w Abruzji ser owczy. Wywodzi się z regionu Castel del Montel. Jego produkcja zaczyna się Wielkanocą, a trwa dosierpnia. Ma intensywny aromat i pikantny smak. Dojrzewa od 40 dni do 2 lat.
Zobacz także: Cacio Marcetto

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych