Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Probusto | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Probusto

Probusto to dość zwyczajna kiełbasa typu salsiccia, którą w trydenckim Vallagarina produkuje się już od dwóch wieków. Używa się do niej wyłącznie mięsa wieprzowego. Zmielone i doprawione trafia do flaków. Najpierw się je krótko suszy, później nie mniej krótko wędzi, a na końcu parzy.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych