Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Queso Anejo | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Queso Anejo


Queso Anejo znaczy tyle co ser dojrzewający, a dokładnie tłumacząc starzony. Jest to raczej więc typ sera, a nie jego gatunek. W Meksyku słoną łatwo kruszącą się masą zwykle posypuje się potrawy takie jak np. Enchillada.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych