Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Salame del Montefeltro | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Salame del Montefeltro


Podobnie jak nie mniej znana szynka Prosciutto Aromatizzato del Montefeltro również Salame del Montefeltro jest przygotowywania z mięsa czarnych świń żyjących dziko w Marche. Do jej przygotowania używa się jednak polędwicy oraz udźca (i rzecz jasna słoniny). Tutejsze salami doprawia się przede wszystkim dużą ilością czarnego pieprzu.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych