Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Salame di Mugnano | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Salame di Mugnano


To salami wywodzące się z miasteczka Mugnanao produkowane jest na dość szerokim obszarze Kampanii. Istotną cechą Salame di Mugnano jest fakt, iż przed dojrzewaniem kiełbasa jest suszona w dymie, co nadaje jej nieco wędzonego aromatu.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych