Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Barzotto di Grotta | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Barzotto di Grotta


Jest to produkowany w Marche półmiękki ser z mleka owczego, niekiedy mieszanego z mlekiem krowim. Nazwę Barzotto di Grotta zawdzięcza temu, że dojrzewa w tutejszych grotach.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych