Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Jibneh Arabieh | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Jibneh Arabieh


Jibneh Arabieh to miękki beduiński ser tradycyjnie wytwarzany z mleka owiec i kóz, chociaż dziś coraz częściej używa się do niego mleka krowiego. Ma dość delikatną strukturę i łagodny, słonawy smak. Popularny na jest na całym obszarze bliskiego wschodu, ale szczególnie w Egipcie oraz w regionie zatoki perskiej. Używa się go zarówno do dań gorących jak i jako przekąskę.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych