Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Paddraccio | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Paddraccio


Paddraccio to ser wywodzący się z leżącego w prowinizji Potenza miasteczka Rotonda (region Basilicata). Robi się go zarównie z mleka owiec jak i kóz. Produkuje się go od kwietnia do lipca. Ser formuje się w kulki i owija w liście paproci.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych