Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Pecorino di Farindola | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Pecorino di Farindola


Owczy ser Pecorino di Farindola to specjalność leżącego w Abruzjii regionu Farindola. Specyfiką tego pecorino jest fakt, iż do produkcji sera nie używa się podpuszczki jagnięcej, ale wieprzową, dziś już raczej nie stosowaną.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych