Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Pecorino Tartufato | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Pecorino Tartufato


Pecorino Tartufato to produkowany w Marche ser podobny do znanej tu Casciotty. Nie jest to więc ser twardy jak większość znanych pecorino, ale półmiękki lub półtwardy. Jego cechą charakterystyczną pozostaje fakt, że po dwóch miesiącach dojrzewania dodawane są czarne i białe trufle – stąd nazwa.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych