Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Salame di Milano | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Salame di Milano


Znane na całym świecie mediolańskie salami powstaje z mieszanki dość drobno mielonego mięsa wieprzowego oraz wołowego. Dodaje się do nich smalec oraz przyprawy, drobno mieli i formuje w dość grubą kiełbasę. Później dojrzewa ona jeszcze około trzech miesięcy. Salame di Milano nie jest objęte ochronę regionalną i jest podrabiane na całym świecie.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych