Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Siraz | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Siraz

Siraz to serbski półtwardy ser, przygotowywany z niepasteryzowanego mleka krowiego. Masa serowa jest prasowana i formowana w płaski krąg. Tak powstały dysk wystawia się na świeże powietrze i co jakiś czas zasala. Później trafia do solanki. Siraz Jest lekko kwaskowaty i dość słony.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych