Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Toma di Gressoney | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Toma di Gressoney


Toma di Gressoney to ser tradycyjnie przygotowywany z takich samych składników i przy użyciu tej samej techniki co Fontina. Również on pochodzi z Doliny Aosty. Formowany jest również w bardzo podobnego kształtu i wielkości kręgi. Wszystko to powoduje, że niekiedy oba sery można rozróżnić tylko znając nazwę.
Zobacz też: Toma Piemontese

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych