Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Bleu de Gex | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Bleu de Gex

Bleu de Gex to jedyny ser z błękitną pleśnią, jaki produkuje się na Jurze. Znany już w średniowieczu do dziś dojrzewa 2 do 3 miesięcy, aby zyskać intensywny aromat.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych