Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Coppa al Ginepro | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Coppa al Ginepro

Baleron z Arnad w dolinie Aosty znany bardziej jako Coppa al Ginepro, tradycyjnie jest nacierany mielonymi jagodami jałowca. Dzieki temu uzyskuje niezwykły aromat i smak.

FavoriteLoading Usuń z ulubionych