Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Kryddost | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Kryddost


Kryddost to szwedzki półtwardy ser krowi. Przyprawia się go czosnkiem, goździkami oraz kminkiem i formuje w prostokątne kostki. Dojrzewa od kilku, do kilkunastu miesięcy. Tradycyjnie Kryddost podaje się z rakami – letnim przysmakiem Szwecji.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych