Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Rillons | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Rillons

Rillons tym się głównie różni od Rillettes, że jest przygotowywane z większych kawałków wieprzowiny i praktycznie wyłącznie z łopatki oraz boczku. Ostatecznie nie ma też formy pasty, ale luźnych kawałków mięsa.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych