Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Tybo | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Tybo


Tybo to duński półtwardy ser, którego produkcja rozpoczęła się ponoć już w średniowieczu. Tradycyjnie robi się go z niodtłuszczonego mleka, a masę soli się i zagniata, po czym jest dociskana. Niekiedy dodawany jest do niego tymianek.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych