Warning: Creating default object from empty value in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php on line 152

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1298

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-content/plugins/wp-favorite-posts/wp-favorite-posts.php:152) in /home/fkowalik/public_html/notatnikkuchenny.pl/wp-includes/pluggable.php on line 1301
Pizza di Scarola | Notatnik Kuchenny - Smaki całego świata

Pizza di Scarola


Pizza di Scarola ro dość szczególny rodzaj pizzy, typowej dla Neapolu i jego rustykalnej kuchni. W tym przypadku ciasto jest faszerowane smażoną na oliwie Escarole (rodzajem Endywii) z dodatkiem czosnku, czarnych oliwek, pinioli, sardeli oraz kaparów. Później się je piecze i podaje zarówno na zimno jak i na ciepło.

FavoriteLoading Dodaj do ulubionych